Дегустация

Заповядайте в нашия дегустационен павилион, за да се насладите на чаша качествено вино, „гарнирано“ със спиращи дъха гледки.

Дегустационнен пакет Select  

Вече познавате нашите вина и сред тях сте определили вашите фаворити или искате да опитате нещо ново? Направете предварителна селекция и ние с радост ще ви сипем чаша от всяко прекрасно вино.

Дегустационнен пакет Standard

За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем. Докато отпивате от чашите с наши вина ще Ви разкажем историята и идеята за създаването на всяко едно от тях.

Дегустационнен пакет Premium

След 30 години във винения бранш можем да Ви предложим вертикална дегустация на селектирани продукти в нашата колекция. Ще усетите градация и развитието на едно и също вино в различните реколти. 

Къщи за гости

Капатово

Намиращи се в село Зорница, само на 5 километра от Мелник, Къщи за гости Капатово са разположени сред красивата и чиста природа. Локацията прави лесен достъпа до множество местни винарни.

Kapatovo Family Estate

Поверителност

Вашата поверителност е важна за нас. Моля, прегледайте нашата политика за поверителност и правила за ползване за повече информация.

Този сайт използва бисквитки, за да Ви гарантираме възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ съгласно нашата политика за поверителност

Верификация

С натискане на бутона „ВХОД“ вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.