История

Историята на нашето вино започна през далечната 2006 година с внимателно обследване на тероара и анализ на климатичните условия. Заедно с нашия партньор „Гийом“ избрахме най-подходящите за региона френски сортове Грозде, надявайки се успешно да развием лозарската традиция в района.

Грозде

В нашата селекция влязоха, както червени сортове: Гренаш, Мурведър, Сира, Примитиво, Пети Вердо, Каринян, Марселан, така и предизвикателните за отглеждане в региона Совиньон Блан, Шардоне и Вионие. Днес на територията на стопанството в лозята на Kapatovo Family Estate успешно отглеждаме над 260 декара от тези френски сортове грозде.

Сортове

Гренаш 40 дка
Каринян 3 дка
Марселан 15 дка
Мурведър 20 дка
Примитиво 10 дка
Пети Вердо 15 дка
Сира 70 дка
Совиньон Блан 45 дка
Шардоне 20 дка
Вионие 13 дка

Вино

Много труд, усилия и непрестанни грижи гарантират добрата реколта от качествено грозде. Виното, което създаваме е от 100% грозде, отгледано в нашите лозя. Медалите, които печелим на международни изложения ни дават увереност и сила,  да продължаваме  да правим качествено вино.

Kapatovo Family Estate

Поверителност

Вашата поверителност е важна за нас. Моля, прегледайте нашата политика за поверителност и правила за ползване за повече информация.

Този сайт използва бисквитки, за да Ви гарантираме възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ съгласно нашата политика за поверителност

Верификация

С натискане на бутона „ВХОД“ вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.